Mede door het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten bent u bij House of Colors verzekerd van topkwaliteit en vakmanschap.

 

House of Colors, de specialist voor al uw schilderwerk

House of Colors uit Moerbeke-Waas is uw specialist voor schilderwerk met uitstraling en vakmanschap.

 

House of Colors biedt al 20 jaar lang binnen- en buitenschilderwerken van hoogstaande kwaliteit aan in Oost- en West-Vlaanderen.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten, zodat de resultaten u zullen verbluffen.

 

De zaakvoerster staat dagelijks mee op de werkvloer. En als interieurstyliste begeleidt ze u van begin tot het einde in het vormgeven van uw interieur. Geheel volgens uw woonstijl en budget. De juiste kleuren en aangepaste decoratie zijn daarbij van doorslaggevend belang.

Het bedrijf beheerst de knowhow van de verschillende decoratieve verftechnieken die we op regelmatige basis perfectioneren met opleidingen. House of Colors heeft zich onder andere gespecialiseerd in schilderen en kaleien van gevels, kalktechnieken voor binnenmuren, schilderen van ramen en deuren in pvc, hout en aluminium.

 

Verder kan u bij House of Colors terecht voor het plaatsen van alle wand- en vloerbekleding, raamdecoratie en maatkasten.

 

Orde, netheid, stiptheid en een hoge afwerkingsgraad maken standaard deel uit van het concept waar House of Colors voor staat.

 

Wij zijn pas tevreden, wanneer u als klant 100% tevreden bent.

 

Neem vrijblijvend contact op.